Pannkoogid marjakompoti, röstitud pistaatsiapähklite ja mandlitega

Pannkoogid marjakompoti, röstitud pistaatsiapähklite ja mandlitega

Maitsvad pannkoogid

Naudi oma magustoitu stiilselt koos hunniku kohevate ja maitsvate pannkookidega. Lisatud marjakompott ning röstitud pistaatsiapähklid ja mandlid pakuvad täiuslikku segu magusatest ja soolastest maitsetest. Mis tahes söögikorra veetlev lõpp või hoopis magus algus uuele päevale.

Koostisosad (9 väikest pannkooki)

Pannkoogid  

1 muna, 3 1 ⁄4 klaasi piima, 2 spl sulatatud võid, 1 klaas jahu, 1 spl suhkrut, 1 tl küpsetuspulbrit, 1⁄2 tl soola

Marjakompott

1/4 klaasi pruuni suhkrut, 2 spl värsket sidrunimahla, 3 klaasi marjade segu (näiteks vaarikad, mustikad, mustsõstrad)

Röstitud pistaatsiapähklid ja mandlid

1 klaas hakitud pistaatsiapähkleid ja mandleid

Juhised

1. Pannkoogid

Klopi munad suures kausis kõvaks. Lisa piim ja sulatatud või. Seejärel lisa kuivained ja sega hoolikalt. Kuumuta vähese võiga määritud pann.

Kalla väike kogus taigent (umbes 1/4 tassi) pannile ja lase sel laiali valguda või aja lusikaga laiali. Kui pinnale ilmuvad mullid, mis hakkavad purunema, keera pannkook ümber ja küpseta teiselt poolt.

2. Marjakompott

Vala marjade segu pannile. Sega pruun suhkur ja sidrunimahl, kuni suhkur on lahustunud. Klopi õrnalt (et lagunema ei hakkaks), kuni marjad on soojad ja mahl hakkab eralduma, 2–3 minutit.

Serveeri soojalt või toatemperatuuril.

3. Röstitud pistaatsiapähklid ja mandlid

Pane pann keskmisele kuumusele. Vala sellele pähklid ja rösti umbes 7 minutit. Sega pidevalt, et tulemus oleks ühtlane. Vala pannkookidele marjakompott ja puista üle röstitud pähklitega.

Lugege lähemalt