Avalda muljet

Tehke igast hetkest eriline

Lisaks toidule pakkuge oma külalistele ka elamusi. Laske Electroluxiga oma loovus valla, tehke midagi ootamatut ja serveerige kauneid mälestusi.

SoftSpikes

Hoidke õrnad klaasid kindlalt paigal.

Lööme läikima

Kaunilt säravad klaasid teevad kaetud laua tõeliselt kutsuvaks. Kahjuks on klaasid sageli väga õrnad ja neid tuleb pesta käsitsi. Meie nõudepesumasinas saate südamerahuga pesta ka oma hinnalisi klaase. Tänu SoftSpike-tehnoloogiale hoolitsetakse kõigi klaaside eest õrnalt. Olge loominguline ja pakkuge kõigile külalistele unikaalsed klaasid – siduge klaasijala ümber silt, mis on ühtlasi lauakaardi eest.

Sous Vide – personaalne lähenemine

Kutsuge sõbrad või pere spontaansele sous- vide-õhtusöögile. Valige erinevaid toiduaineid – liha, kala, linnuliha või juurvilju. Ärge unustage ürte ega maitseaineid. Laske külalistel ise maitseid kokku panna ja looge põnevaid roogi, kasutades siltidega varustatud sous-vide-kotte. Lisage maitseained ja proovige siis midagi täiesti uut, mida pakuvad ebatraditsioonilised maitsekombinatsioonid.

Combisteam Pro-ahi

Katsetage sous-vide'i ja Combisteam Pro ahju abil uusi maitseid ja tekstuure.

Ebatraditsioonilised maitsekooslused

Piparmünt ja sinep

Piparmündi värskus sobib imehästi sinepi teravusega – hea valik lambaliha maitsestamiseks.

Apelsinikoor ja rosmariin

Aromaatne rosmariin on hea kaaslane apelsinikoorele – teistsugune ja isuäratav lõhe maitsestamise variant.

Kaneel ja tüümian

Kaneeli soojus ja tüümiani maalähedus – põnev leid kana maitsestamiseks.

Lihtne küpsetis

Mõnikord on vähem tõesti rohkem. Lihtne, lisanditeta kook on maius, millele pole lisatud ei traditsioonilist glasuuri ega martsipanist ääri. Selged ja nähtavad kihid toovad esile koogi kauni tekstuuri, värvid ja maitsed. Küpsetage kooki auruga, kui soovite paksemaid kihte ja õhulisemat, professionaalsemat tulemust.
Avastage aur

Piparmündilehed šokolaadis

Lõunasöögi värskendavaks lõpusuupisteks sobivad imehästi sulašokolaadi kastetud külmutatud piparmündilehed. Mündilehed on head kas niisama või magustoidulisandi ja kaunistusena näiteks jäätisel või koogil. Šokolaadi madalal tulel sulatamine induktsioonpliiti kasutades on lihtne – sametine, professionaalne tulemus on teie päralt ka ilma igasuguste keeruliste veevannideta. Ja miks mitte proovida ka teiste taimede lehti? Proovida tasub näiteks basiilikut, salveid või lavendliõisi.

1
Sulatage šokolaad

Sulatage induktsioonpliidil õrnalt 1/2 tassitäit tumedat šokolaadi, kuni see on sile ja ühtlane.

2
Kastke sisse piparmündilehed

Kastke mündilehed šokolaadi sisse, hoides neid sõrmedega kas varrest või kasutades väikseid köögitange.

3
Külmutage

Asetage piparmündilehed küpsetuspaberile ja pange siis umbes 30 minutiks sügavkülmikusse, kuni lehed jäätuvad. Kiiremate tulemuste saamiseks kasutage jahutusmasinat.

Kuidas avaldada muljet Michelini profikokale?

Jääge lihtsale truuks. Kutsusime Gwyneth Paltrow, et ta valmistaks mingit lihtsat California toitu Magnus Nilssonile, Electroluxi saadikule ja Michelini tärniga Fävikeni restorani asutajale. Gwyneth valmistas Magnusele oivalise Skandinaavia kala-toastada – tõelise segu Rootsist ja Californiast.