




Toote andmed
*Toote juures olevad pildid ja videod on illustratiivsed. Tegelik toode võib olla erinev.
Eelised

SteamCrispiga seest õrn, väljast krõbe
Jätke hüvasti tavalise küpsetamisega ja tervitage SteamCrispi, mis on ideaalne küpsetamiseks ja grillimiseks. Funktsioon ühendab auru traditsioonilise kuumusega, et valmistada toitu eriti õrnalt. Seega, road ei kuiva ära ning auru toimel paranevad maitse ja tekstuur.

Täpne toiduvalmistamine toiduanduriga
Tänu meie toiduandurile saavutate alati täiuslikud tulemused. See laseb teil jälgida küpsetusprotsessi, mõõtes toidu sisetemperatuuri. See annab isegi teada, kui toit on küpsenud soovitud temperatuurini ja lõpetab küpsetamise.

Püsiva sära loob pürolüütiline puhastamine
Meie nutika pürolüütilise puhastamise funktsiooniga pole ahju uue välimuse hoidmine raske töö. Isepuhastav tehnoloogia kuumutab ahju temperatuurini, mis muudab rasva ja muud toidujäägid tuhaks. See tähendab, et peate pühkima ainult põhja. Ärge veetke kunagi tervet päeva küürides.

LED-ekraaniga taimer seadistab parima temperatuuri
LED-ekraan soovitab teie valitud küpsetusfunktsioonist lähtuvalt õige temperatuuri, seega ei pea te kunagi mõistatama, milline temperatuur teie roale kõige paremini sobib. Saate temperatuure ikkagi käsitsi reguleerida ja seadistada alustamise ning lõpetamise aega.

Säästke aega kiirkuumutuse abil
Meie kiirkuumutamise funktsioon tagab, et ahi oleks valmis siis kui teiegi. Tavalisest kuumutamisest lühema eelkuumutamise aja abil saate vabu hetki kasutada selleks, et muuta eined tõeliselt meeldejäävaks.
Tugi
Kas teadsite, et väiksemate hädade korral on võimalik lahendus leida ka ilma tehnikuta? Alustamiseks otsige siit teemakohaseid artikleid.
Otsige soovituste seast
Olulisemad tulemused
Vasteid ei leitud
Vaadake täielikke otsingutulemusi meie toe leheltRegistreeri oma seadmed MyElectroluxi programmis ja leiad vajaliku teabe ühest kohast.
- Sujuvam klienditeenindus ja -tugi
- Lihtne juurdepääs kasutusjuhenditele
- Ülevaade garantiiaegadest
- Eripakkumised ja allahindlused
