Toote andmed

Lihatermomeeter

*Toote juures olevad pildid ja videod on illustratiivsed. Tegelik toode võib olla erinev.

Eelised

Veenduge, et teie liha on küpsenud just õigel temperatuuril. Teid aitab klassikaline lihatermomeeter koos küpsetamistemperatuuride soovitustega. Sisestage see lihtsalt liha kõige paksemasse ossa. Mõõdab temperatuuri vahemikus 40 °C kuni 110 °C – nii gaasi- kui ka elektriahjudes.

Tugi

Kas teadsite, et väiksemate hädade korral on võimalik lahendus leida ka ilma tehnikuta? Alustamiseks otsige siit teemakohaseid artikleid.

Kas olete juba toote omanik?

Registreerige toode oma kasutuskogemuse parendamiseks. Või ka kasutajatoe, varuosade ja tarvikute leidmiseks - selleks klõpsake allolevatel linkidel.

Registreerige toode
vaade rannale ja kaljudele