Ahju grillfunktsiooni kasutamine

Viimati värskendatud 25.05.2020 19:03

Üks ahju kõige vähem kasutatud funktsioone on grillimine. Seda saab ülimugavalt kasutada nt liha grillimiseks.



Kes ei peaks lugu heast BBQ-st?

Toidu valmistamises leegiga on midagi. Vaatepilt ... Heli ... Lõhn ...



Kuid mõnikord on loodusel teised plaanid

Talv, vihm, rahe või lihtsalt külm. Alati ei ole võimalik õues grillida.


Ärge muretsege

Kui kasutate oma ahjus grillifunktsiooni, saate grillida aastaringselt.


Kuidas kasutada ahju grillifunktsiooni?

Kas olete kunagi oma ahjus grilliseadet kasutanud? Mõelge sellele kui tagurpidi grillile. Altpoolt tuleva soojuse asemel tuleb soojus ülalt. Kuigi te ei saa suitsust maitset - võite siiski saada suurepärase grillimistulemuse. Grilliretseptid toimivad suurepäraselt ka ahjus. Enamus ahje lülitavad grillkeha välja, kui soovitud temperatuur on saavutatud; selleks, et küttekeha jätkaks, jätke ahjuuks veidi avatuks. Kontrollige toitu sageli, et see ära ei põleks.


Kuidas pliidil grillida?

Tehke pliidist grill kasutades malmist panni, kuna see hoiab hästi soojust, see püsib kuum ja annab toidule grillimisjäljed. Asetage pann pliidiplaadile ja kuumutage see väga kuumaks, seejärel alandage temperatuur keskmise temperatuurini ja hoidke seal kogu küpsetusprotsessi vältel. Kui pann hakkab suitsema, on see liiga kuum. Parimate tulemuste saamiseks patsutage oma toit kuivaks ja pühkige seda enne pannile panemist kergelt oliiviõliga. Ja pidage meeles, et ärge keerake oma toitu liiga vara - jätke see vähemalt 3-4 minutiks liikumatuks, nii et tal oleks aega pruunistuda.


Kas artiklist oli abi?